ELMARAD! - Musiciens Libres együttes hangversenye

2020, december 3 - 19:00
A hangverseny elmarad!

2020. december 3. csütörtök 19.00
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

MUSICIENS LIBRES EGYÜTTES HANGVERSENYE
Bán Máté – fuvola, Szűcs Péter – klarinét, Környei Miklós – gitár, Pregun Tamás – zongora

 

Műsor:

Leo Brouwer: El decameron Negro: II. La Fuite des Amants par la Vallée des Échos
Steve Reich: Nagoya guitars
Steve Reich: New York counterpoint
Balogh Máté: TL(x)
Balogh Máté: Tra - Hommage á J.S.Bach
Melis László: Az utolsó találkozás BWV 1030 - Hommage á Gyöngyössy Zoltán
Pintér Bence: X-tension
Solti Árpád: új mű...
Pregun Tamás: új mű...
Giullaume Connesson: Techno parade

művészeti vezető: Környei Miklós

 

Jegyár: 2.000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.500 Ft
Jegyek a koncert napján 18.30-tól a helyszínen válthatók.

 

A magyar zenei életbe is új színt hozó Musiciens Libres kamaraformáció egyik legfontosabb célja új művek inspirálása és bemutatása, ezzel a közönség figyelmének a magyar kortárs zene felé fordítása. Ezúttal az európai és amerikai minimalista zenével állítják párhuzamba a magyar kortárs zenét.

Az együttes tagjai mindannyian számos nemzetközi verseny díjazottjai, fesztiválok résztvevői, és alapító tagjai a fiatal zenészekből alakult formációnak - egy olyan zenei együttesnek, amely magas művészi szinten reprezentálja a klasszikus zenei értékeket, egyúttal haladó szellemet képviselve tárja fel a Zene új dimenzióit. Első lemezfelvételük a Hungaroton gondozásában jelent meg 2019 tavaszán, melyen Karosi Bálint Hármasversenyét rögzítették. Első önálló lemezüket 2020 nyarán rögzítették, melyen Bach, Kodály, Bartók művei hallhatók.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.