Az Orfeo zenekar és Purcell kórus hangversenye

2021, május 30 - 19:00
Georg Friedrich Händel Messiás című művét hallgathatják meg a Purcell Kórus és az Orfeo zenekar előadásában 2021. május 30-án, vasárnap este 19 órától a Debreceni Egyetem Aulájában.

2021. május 30. vasárnap 19.00
Debreceni Egyetem - AULA

GEORG FRIDERICH HÄNDEL: MESSIÁS

 

Szutrély Katalin - szoprán
Bárány Péter - kontratenor
Megyesi Zoltán - tenor
Najbauer Lóránt - basszus

PURCELL KÓRUS
ORFEO ZENEKAR

Vezényel: Vashegyi György

 

 

Jegyár: 2.000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.500 Ft
Jegyek a koncert napján 18.15-től a helyszínen válthatók.

 

A koncert személyesen csak védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló okmány együttes felmutatásával látogatható!
Köszönjük, hogy a rendezvényre érkezők továbbra is viselik a maszkot és tartják a távolságot a Debreceni Egyetem Főépületén épületén belül.

Védettségi igazolvány hiányában a koncertet élőben, online tudja megtekinteni a következő linken:

https://youtu.be/S56PynWfIdc


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.