Puskás Levente – szaxofon és Váradi Judit – zongora hangversenye

2020, november 5 - 19:00
Puskás Levente - szaxofon és Váradi Judit - zongora hangversenyével folytatódik az Universitas-Debrecen hangversenysorozat 2020. november 5-én, csütörtökön 19 órakor a DE Zeneművészeti Kar Liszt termében.

2020. november 5. csütörtök 19.00
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

PUSKÁS LEVENTE – SZAXOFON ÉS VÁRADI JUDIT – ZONGORA HANGVERSENYE

 
Johann Sebastian Bach: g-moll szonáta
Robert Schumann: Három románc
Claude Debussy: Kis szvit
Kerékfy Márton: Bevezetés és tánc
Kovács Zoltán: Rhapsody for saxophone and piano. Hommage a Gerorge Gershwin
Astor Piazzolla: Café 1930

 

Jegyár: 2.000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.500 Ft
Jegyek a koncert napján 8.00-16.00 óra között a Zeneművészeti Kar Dékáni Hivatalában, illetve 18.30-tól a helyszínen válthatók.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.