Lélekmelengető koncert a Könyvtárban

2019, november 12 - 17:00
Az elmúlt alkalommal kávézói hangulatban csendültek fel a Zeneművészeti Kar hallgatóinak hangszerei, ezúttal a Műszaki Kar hallgatóinak alkotásaiból készült kiállítást tekinthetik meg az érdeklődők, miközben klasszikus művek szólalnak meg.

Ideje: 2019. november 12. kedd 17 óra
Helyszín: DEENK Műszaki Könyvtára

Az elmúlt alkalommal kávézói hangulatban csendültek fel a Zeneművészeti Kar hallgatóinak hangszerei.
Ezúttal a Műszaki Kar hallgatóinak alkotásaiból készült kiállítást tekinthetik meg az érdeklődők, miközben klasszikus művek szólalnak meg.

Részletes program hamarosan!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.