ELMARAD! - Bárdos Szimpózium

2020, november 13 - 10:00 - 2020, november 15 - 14:00
A járványügyi helyzetre való tekintettel intézményünkben a rendezvények megtartása határozatlan ideig felfüggesztésre került, így a Bárdos Szimpózium novemberi megrendezését sem tudjuk biztosítani.

A járványügyi helyzetre való tekintettel intézményünkben a rendezvények megtartása határozatlan ideig felfüggesztésre került, így a Bárdos Szimpózium novemberi megrendezését sem tudjuk biztosítani. Az esetleges tavaszi pótlásról megfelelő időben híradással leszünk.

 

Dr. S. Szabó Márta                                                                     Dr. Végh Mónika
                 egyetemi docens                                                                          tanszékvezető  


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.