Bárdos Szimpózium 2020

2019, szeptember 15 - 13:15
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara 2020 tavaszán ismét megrendezi szakmai találkozóját, a Bárdos Szimpóziumot.

A találkozó zenetudományi és zenepedagógiai előadásokat, bemutató tanításokat és hangversenyeket tartalmaz majd, valamint lehetőséget kínál a résztvevők tapasztalatcseréjére.

A szimpóziumra várjuk az alsó- és középfokú ének-zene oktatás, a szolfézs- és zeneelmélet-tanítás, a tanárképzés és a kórusvezetés szakembereit, valamint a zenetanári pályára készülő fiatalokat.

A szimpózium időpontja 2020. március 27-29., helyszíne a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar épülete.

A programról és a részvételi feltételekről 2019 decemberében teszünk közzé tájékoztatót az intézményünk honlapján.

 

Dr. S. Szabó Márta
egyetemi docens
tanszékvezető


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ