Pótfelvételi a Könnyűzenei Képzési Központban

2019, október 1 - 16:00
A Könnyűzenei Képzési Központ pótfelvételit hirdet októberben induló kurzusára.

A Könnyűzenei Képzési Központ pótfelvételit hirdet októberben induló kurzusára. A meghallgatás 2019. október 1-jén 16.00-tól lesz a Füredi út 44. szám alatti központunkban.

A képzésünk a könnyűzenei műfajokban leggyakrabban használt hangszerek, illetve ének gyakorlati oktatására már zenei tapasztalattal rendelkező jelentkezők számára indul. (A kottaolvasás és zeneelmélet nem feltétele a kurzusra való jelentkezésnek.)

A kurzus során a diákoknak lehetősége van hetente egy óra egyéni oktatáson, illetve két óra zenekari gyakorlaton való részvételre, mely során ismereteket szerezhetnek:

  • a könnyűzenei stílusokban alkalmazott énektechnikáról és hangszer-használatról,
  • a hangszerek használatához kötődő elektronikáról,
  • a zenekari munka sajátosságairól, szakmai követelményeiről,
  • az élő koncertek technikai és zenei követelményeiről.

A zenekari munkában eredményes teljesítményt nyújtó résztvevők a félév végén gála-hangversenyen mutathatják be tudásukat.

A képzés időtartama három hónap, melynek díja a Debreceni Egyetem hallgatóinak 10.000,- Ft/hó, külsős jelentkezőknek 20.000,- Ft/hó. A kurzus teljesítése a Debreceni Egyetem hallgatói számára 3 kreditpontot ér.

A kurzusra való jelentkezéshez kérem keressen minket a e-mail címen.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.