Debrecen SaxFest

2019, november 4 - 10:00 - 2019, november 6 - 21:00
Arno Bornkamp (Hollandia), Nobuya Sugawa (Japán) és Asya Fateyeva (Németország) világhírű szaxofonművészek adnak mesterkurzust három napon át a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.

Arno Bornkamp az Amszterdami Royal Konzervatórium, Nobuya Sugawa a Tokiói Musashino Intézet, Asya Fateyewa pedig a Hamburgi Zene- és Színművészeti Főiskola szaxofon professzorai.

A három világhírű szaxofonos és a szintén világhírű zongoraművész, Minako Koyanagi már évek óta muzsikál együtt és műsorukkal számtalan helyen felléptek már a világ minden táján. Koncertjük az Universitas-Debrecen hangversenysorozat részeként november 6-án kerül megrendezésre a megújult Kodály teremben (Vár u. 1.).

PROGRAMFÜZET


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.