Hang-Játék-Zene: A magyar szabadságharc zenés útja Bécstől Budapestig

2019, december 8 - 15:00 - 16:00
A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar megnyitja élményhangversenyeit a nagyközönség előtt és szeretettel várja az érdeklődőket egy különleges utazásra a klasszikus zene világába.

2019. december 8-án, vasárnap 15 órától a Debreceni Egyetem főépületének Aulájában (II. emelet) a DEZK  ének tanszékének gyakorló színháza előadásában A magyar szabadságharc zenés útja Bécstől Budapestig címmel válogatást hallhatnak Huszka Jenő: Mária főhadnagy című romantikus operettjéből.
Művészeti vezető: Mohos Nagy Éva, rendező: Miske László

Bérlet: 800,- Ft/3 előadás, jegyár: 350,- Ft/fő
A jegyek és bérletek az előadások előtt fél órával a helyszínen vásárolhatók meg.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.