Érdi Tamás zongoraestje

2020, február 6 - 19:00
Érdi Tamás Prima Primissima-díjas zongoraművész hangversenyével folytatódik a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat 2020. február 6-án, csütörtökön 19 órakor a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.

2020. február 6. csütörtök 19.00 óra
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - LISZT TEREM

ÉRDI TAMÁS ZONGORAESTJE

Műsor:
Franz Schubert: 4 impromtus op. 90. D. 899.
Franz Schubert: a-moll szonáta op. 143. D. 784
Muszorgszkij: Egy kiállítás képei

 

Jegyár: 1.500 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.000 Ft
Jegyek a koncert napján 8.00-16.00 óra között a Zeneművészeti Kar Dékáni Hivatalában, illetve 18.30-tól a helyszínen válthatók.
A Konzervatóriumi Esték és a Steinway hangversenysorozat közös rendezvénye!

A hangverseny előtt 18.00 órától Érdi Tamás dedikálja az "Akinek a madarak Chopint énekelnek" című könyvét,
amely a helyszínen is kapható.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.