Közismereti ének-zene tanár képzés

A Debreceni Egyetem 2020 szeptemberétől 10 féléves közismereti ének-zene tanár képzést indít, amely egyéb közismereti szakokkal szakpárban vehető fel.

Az oktatás a Zeneművészeti Kar szakmai vezetésével és keretein belül történik.

A 8/2013. (I. 30.) EMMI rendelet 3. sz. melléklete szerint a képzés célja az iskolai nevelés-oktatás évfolyamain, a szakképzés és a felnőttképzés zenei-kulturális területein, magas fokú zenei, illetve pedagógiai tudással rendelkező, az ének-zene oktatására képes tanárok képzése, akik karvezetői felkészültségük alapján alkalmasak az iskolai kórusmunka vezetésére, az abban rejlő zenei nevelési feladatok ellátására, pedagógiai kutatási, tervezési, fejlesztési feladatok végzésére, valamint az oktatási-nevelési feladatok ellátására, továbbá a tanulmányaik doktori képzésben történő folytatására.

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése: okleveles ének-zene tanár

A meghirdetett szakpárok a felvi.hu oldalon oldalon tekinthetők meg.

FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK

Frissítés dátuma: 2020.01.06.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.