Hírek

20 Oct
„Színház az egész világ…”
Idén 5. alkalommal rendezi meg az Egyetemi Színjátszó Találkozót a Debreceni Egyetem október 17-21. között. A programban a hazai színjátszók mellett angol és olasz aktorok is bemutatkoznak a közönség előtt.
19 Oct
Nyílt napok a DE Zeneművészeti Karán
2017. november 22-23-án a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara megnyitja kapuit a zeneművészet és a zenetanári pálya iránt érdeklődők előtt.
16 Oct
Tisztelgés a nagy előd előtt
A Debreceni Egyetem könyvtárának egykori igazgatója, Kovács Máté életútját mutatja be az a vándorkiállítás, amelyet mától láthat a közönség a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár előterében, a Főépületben.
13 Oct
Búcsúzunk...
Megdöbbenve kaptuk a hírt tegnap este, hogy Martos László Tanár Úr eltávozott közülünk, eltávozott a földön élők sorából.
12 Oct
Születésnapi gálakoncert
Kollégái, egykori növendékei és a jelenlegi hallgatók különleges hangversennyel köszöntötték szerda este a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának leköszönő dékánját. Szilvássy Zoltán rektor Pro Universitate-díjat adott át Duffek Mihálynak a Liszt teremben tartott ünnepi eseményen.
04 Oct
Ismét debreceni ütős siker Montesilvanoban!
Újfent eredményesen zárult a DE Zeneművészeti Kar ütősei számára a Montesilvanoban megrendezett nemzetközi ütőhangszeres verseny.
03 Oct
Zenei élmények több helyszínen
Öt hangversenysorozatot indít ebben a tanévben a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara. A koncerteket idén nem csak a Liszt teremben rendezik, novembertől februárig a főépületi Aulában várják a zeneszerető debrecenieket.
27 Sep
Székely György (1926-2017)
Életének 91. évében elhunyt Székely György anatómus, idegtudós, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Debreceni Egyetem Anatómiai Intézetének egykori igazgatója, professor emeritus.
26 Sep
yoUDay: teltház a stadionban
Minden jegy elkelt a Debreceni Egyetem országosan egyedülálló tanévnyitó stadionshow-jára – jelentették be a szervezők hétfőn a Nagyerdei Stadionban tartott helyszínbejáráson.
12 Sep
Gratulálunk nemzeti felsőoktatási ösztöndíjas hallgatóinknak!
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelkedő tanulmányi és szakmai eredményének elismeréseként ösztöndíjat adományozott legkiválóbb hallgatóinknak.

v1.0-alpha95