Név:
Héjja Bella Emerencia
Beosztás: 
népi ének tanár - DE Nevelés és Művelődéstudományi program – doktorandusz

A Debreceni Egyetemen szerezte első diplomáját zeneismeret szakon (2012). Tanulmányai mellett végezte a Zeneakadémia népi ének szakát, így ott egy évvel később fejezte be tanulmányait. Életét a tanítás és a koncertezés tölti ki, majd ez kiegészült a neveléstudományi valamint pszichológiai irányultságú kutatásokkal, amikor beiratkozott a Debreceni Egyetem Neveléstudományi Doktori Programjába. Abszolutóriumát 2018-ban szerezte.
A kecskeméti Kodály iskolában, a székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI-ban, a Magyar Táncművészeti Egyetemen valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszékén igyekezte elvetni (mélyíteni) a zene és a népi hagyományok szeretetét.
2018-ban Népművészet és Közművelődés kategóriában Junior Príma díjjal tüntették ki.

https://lfze.hu/oktatok/hejja-bella-emerencia-31

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.