Hans de Jong (Belgium) szaxofon mesterkurzusa

2022, április 6 - 10:00 - 2022, április 9 - 12:00
Hans de Jong (Belgium) nemzetközileg elismert előadóművész, az Antwerpeni Zeneakadémia professzora tart szaxofon mesterkurzust a DE Zeneművészeti Karán 2022. április 6-9 között.

A kurzus során szeretettel várjuk Önöket mestertanárunk hangversenyére 2022. április 8-án, pénteken 17 órakor a Kamaraterembe.

Közreműködik: Puskás Levente - szaxofon és a DE Zeneművészeti Kar szaxofonegyüttese (művészeti vezető: Szitás Tamás).

A belépés díjtalan!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.