Hang-Játék-Zene - Ifjúsági élménykoncertek nem csak gyermekeknek

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar megnyitja élményhangversenyeit a nagyközönség előtt és szeretettel várja az érdeklődőket egy különleges utazásra a klasszikus zene világába.

2020. február 16-án, vasárnap 15 órától a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében Bottal üthetjük... címmel a SONUS ütőhangszeres együttes vidám, kreatív műsorát hallgathatja meg a közönség.

Művészeti vezető: Szabó István

Jegyár: 350,- Ft
A jegyek és bérletek az előadások előtt fél órával a helyszínen vásárolhatók meg.

Frissítés dátuma: 2020.02.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ