Hang-Játék-Zene ifjúsági élménykoncert rajzpályázat - "Bottal üthetjük"- a SONUS ütőegyüttes előadása

Szeretettel köszöntöm a „BOTTAL ÜTHETJÜK” c. ifjúsági koncertünkhöz kapcsolódó rajzpályázat résztvevőit, virtuális kiállításunk látogatóit!

Csodás élmény látni, mi minden fordul meg egy gyermeki szívben, gyermeki elmében egy izgalmas koncertet hallgatva. A rajzok vidám színei, mókás figurái jól visszaadják a hangversenyek hangulatát, még azt is megjelenítve, mikor a megszokott ütőhangszerek helyett egyszerű hétköznapi műanyag kukák váltak hangszerré az ütősök kezében. De helyet kapott a rajzokon a hangversenytermünk orgonája, és még az ikonikus Liszt Ferencet ábrázoló képünk is. Jó nézelődést kívánok ehhez a vidám virtuális kiállításhoz, a rajzoló gyerekeknek pedig szívből gratulálok! Jövőre visszavárunk Benneteket újabb koncertjeinkre!

Dr. Lakatos Péter
dékán

 

 

 

Frissítés dátuma: 2020.05.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.