Gyárfás Attila ütőhangszeres mesterkurzusa

2022, március 8 - 09:00 - 2022, március 9 - 17:00
Gyárfás Attila a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszék oktatója, jazzdob művésztanára tart mesterkurzust a DE Zeneművészeti Karán 2022. március 8-9-én.

Oktatói tevékenysége és zeneszerzői munkássága mellett aktív zenekari életet él a mindennapokban, tagja többek között a Gyárfás Attila Triónak, Filippo Vignato Trionak, Gerhard Ornig Trionak, Identified Flying Objectnek és a Quelquefoisnak.

Kurzusa során ütőhangszeres hallgatóink betekintést nyerhetnek a dobszerelés rejtelmeibe, megismerhetik a jazz zene stíluselemeit és az improvizációs technikákban rejlő lehetőségeket.

A kurzus a Gulyás György Szakkollégium szervezésében és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával valósul meg.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.