Gratulálunk!

2019, augusztus 28 - 12:00
Dr. IVÁN ILDIKÓ operaénekes, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar tanszékvezető egyetemi docense Kisújszállás Díszpolgára kitüntetést vehetett át.

Dr. IVÁN ILDIKÓ operaénekes, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar tanszékvezető egyetemi docense
Kisújszállás Díszpolgára kitüntetést vehetett át augusztus 20-án.

Szent István király ünnepe alkalmából a kisújszállási önkormányzat képviselő-testülete a város közösségének nevében fejezte ki megbecsülését és tiszteletét a kiemelkedő szakmai, közösségi tevékenységért.

A kitüntetéshez szeretettel gratulálunk, a további szakmai munkájához sok sikert kívánunk!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.