Élő közvetítés a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar hangversenyéről

2022, július 20 - 15:45
Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar 2022. július 23-i hangversenye online is megtekinthető!

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara 21. alkalommal rendezi meg az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiáját 2022. július 12-23. között.
A Magyarországon egyedülálló zenei rendezvény keretei között készül koncertjeire VÁSÁRY TAMÁS zongoraművész, karmester vezetésével a több mint tíz nemzet képviselőiből álló Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar.
Az egész estét betöltő szimfonikus program Debrecenben a Kölcsey Központban július 23-án 19.00 órakor kezdődik.

 

Műsor:
Aram Hacsaturján: Álarcosbál szvit
Kodály Zoltán: Marosszéki táncok

Pjotr Iljics Csajkovszkij: V. szimfónia (e-moll; Op. 64)

Vezényel: Bolyky Zoltán és Vásáry Tamás

 

A hangversenyre a belépés díjtalan, de regisztrációköteles, amelyet a Kölcsey Központ Információs pultjánál tudnak megtenni.
 

Az eseményt online közvetítés keretében is figyelemmel kísérhetik a következő linken:

https://youtu.be/jHcEdfp3o3Q

----

A Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar további hangversenyei:

2022. július 24. vasárnap 19.00
Püspöki Palota udvara, Pécs

Jegyár: 3.400,- Ft
Jegyek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4; +36 72 500 300; ), a Ticket Express irodáiban, online a www.jegymester.hu oldalon, valamint a koncert előtt a helyszínen.

2022. július 25. hétfő 19.30
Zeneakadémia Nagyterme, Budapest

Jegyár: 2.500,- Ft
Jegyek kaphatók az InterTicket országos hálózatában valamint a Jegy.hu oldalon.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.