Dr. Romos Zsolt mesterkurzusa - ,,Játék?! Öröm?! Rend!?" …jelen-lét a színpadon…

2022, március 9 - 10:00 - 15:30
Dr. Romos Zsolt, a DE Zeneművészeti Kar egyetemi docense, fuvola főtárgy tanára, továbbá a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem fuvola főtárgy oktatója tart mesterkurzust a DE Zeneművészeti Karán 2022. március 9-én, szerdán.

Dr. Romos Zsolt szakmai munkáját 2021-ben Artisjus Zenetanári Díjjal ismerték el.

Kurzusa során a DE Zeneművészeti Kar hallgatói betekintést nyerhetnek az előadóművészet fontosságába, továbbá segítséget kaphatnak a színpadon való koncentrált megjelenés kialakításában. Megismerkedhetnek a stresszkezelés lehetőségeivel, valamint az interpretáció közönségre gyakorolt hatásával. A fuvolaművész számára fontos, hogy a hallgatók megtanulják elképzeléseik, érzelmeik átadását a közönségüknek.

Az esemény nyitott a Kar bármely szakos hallgatója számára!

A kurzus a Gulyás György Szakkollégium szervezésében és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával valósul meg.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.