Demény Balázs zongoraestje

2021, június 12 - 19:00
A fiatal zongoraművész nemzedék egyik kiemelkedő tehetségének hangversenyére várjuk Önöket a DE Zeneművészeti Kar Liszt termébe 2021. június 12-én, szombaton 19 órakor.

2021. június 12. szombat 19.00
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

DEMÉNY BALÁZS ZONGORAESTJE

 

Műsor:

L. v. Beethoven:
E-dúr szonáta op. 109
Asz-dúr szonáta op. 110
c-moll szonáta op. 111

 

A belépés díjtalan!

A koncert személyesen csak védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló okmány együttes felmutatásával látogatható!
Köszönjük, hogy a rendezvényre érkezők továbbra is viselik a maszkot és tartják a távolságot a Zeneművészeti Kar épületén belül.

Védettségi igazolvány hiányában a koncertet élőben, online tudja megtekinteni a következő linken:

https://youtu.be/dWxR_33Qi4w


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.