Bárdos Szimpózium 2021

A jelenlegi járványügyi helyzet és a rendezvények megtartására vonatkozó tilalom meghosszabbítása miatt a Bárdos Szimpózium idei megrendezéséről le kell mondanunk, így a Szimpózium 2021 márciusában ELMARAD.

A tervezett előadásokat azonban egy tanulmánykötetben szeretnénk közreadni, amelynek megjelenéséről hírt adunk ezen a felületen.

Bízunk abban, hogy 2022-ben ismét a megszokott módon rendezhetjük meg a szakmai találkozót!

 

 

Dr. S. Szabó Márta
egyetemi docens
Dr. Végh Mónika
tanszékvezető

Frissítés dátuma: 2021.01.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.