Bárdos Szimpózium

2020, március 27 - 10:00 - 2020, március 29 - 14:00
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara 2020 tavaszán ismét megrendezi szakmai találkozóját, a Bárdos Szimpóziumot.

A találkozó zenetudományi és zenepedagógiai előadásokat, bemutató tanításokat és hangversenyeket tartalmaz majd, valamint lehetőséget kínál a résztvevők tapasztalatcseréjére.

A szimpóziumra várjuk az alsó- és középfokú ének-zene oktatás, a szolfézs- és zeneelmélet-tanítás, a tanárképzés és a kórusvezetés szakembereit, valamint a zenetanári pályára készülő fiatalokat.

A szimpózium időpontja 2020. március 27-29., helyszíne a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar épülete.

A programról és a részvételi feltételekről 2019 decemberében teszünk közzé tájékoztatót az intézmény honlapján.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ