Események

10 Nov
Puskás Levente - szaxofon és Váradi Judit - zongora hangversenyével folytatódik a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat 2022. november 10-én, csütörtökön este 19 órakor a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.
16 Oct
A DE Zeneművészeti Kara az idei évadban is szeretettel várja ismeretterjesztő élményhangversenyeivel kicsik és nagyok jelentkezését egy különleges utazásra a komolyzene világába.
15 Oct
Szeretettel várjuk Önöket a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat évadnyitó hangversenyére 2022. október 15-én, szombaton 19 órakor a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termébe.
06 Oct
Várjon Dénes Kossuth-díjas zongoraművész hangversenyével folytatódik a Steinway hangversenysorozat 2022. október 6-án, csütörtökön 19 órakor a Liszt teremben.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.