3. Zenepedagógiai konferencia - Hagyományok és megújulás

2020, április 3 - 10:00 - 2020, április 4 - 18:00
A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Humán Tudományok Doktori Iskola Nevelés- és Művelődéstudományi Doktori Programja, MTA DTB Nevelés-, Művelődéstudományi és Pszichológiai Szakbizottság, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar és...

... a Jövő Művészetéért Alapítvány tudományos konferenciát szervez 2020. április 3-4. között.

A konferencia helyszíne: MTA DAB székház

Tisztelettel és szeretettel hívjuk, vegyen részt a konferencián, amely lehetőséget ad a zenepedagógiával foglalkozó kutatók, előadóművészek, tanárok szakmai eszmecseréjére, az új kutatások megismerésére és megvitatására.
Várjuk mindazon kollégák jelentkezését, akik szeretnék bemutatni elméleti és empirikus munkájukat, kutatási eredményeiket, valamint megosztanák véleményüket a zeneoktatás aktuális kérdéseiről.

A 15 perces előadások nyelve angol vagy magyar lehet, kivetítő és laptop biztosított.

JELENTKEZÉSI LAP

Az absztraktokat az online jelentkezési lapon lehet feltölteni.

Jelentkezési határidő és a szakmai anyagok feltöltése: 2020. február 29.

A konferencia regisztrációs díja 15.000,- Ft. A regisztrációs díj magában foglalja az ebédet, a kávét, a frissítőket, a kulturális programon való részvételt, valamint a konferencia kiadványait.

A legjobb előadásokból készült angol nyelvű tanulmányokat egy indexált folyóirat tematikus számában megjelentetjük.

Kérdéseit, észrevételeit a címre írhatja meg a szervezőknek.

Jelentkezési határidő és a szakmai anyagok feltöltése: 2020. február 29.
Értesítés a bírálatról: 2020. március 15.
Regisztrációs díj befizetése: 2020. március 25.
             

Dr. Váradi Judit
a konferencia elnöke

Dr. Szűcs Tímea
a konferencia titkára


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ