Videók

Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE
Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar
2018. évi koncertkörút

Események

10 Dec
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara és a Conservatory Alapítvány országos versenyt rendez a magyar zenei felsőfokú oktatási intézmények klarinét szakos hallgatói részére 2022. december 10-én. A verseny egyfordulós.
08 Dec
Kovács Gergely Junior Príma-díjas zongoraművész, a feltörekvő zongorista generáció egyik legkiemelkedőbb alakja, a 2021-es Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny 3. helyezettje ad hangversenyt a Steinway sorozat következő alkalmán a Liszt teremben.
06 Dec
Szeretettel várjuk Önöket a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Rézfúvós Együttesének hangversenyére 2022. december 6-án, kedden 19.00 órakor a Liszt terembe (Nagyerdei krt. 82.).
04 Dec
Szeretettel várjuk Önöket a Vasárnapi Muzsika következő eseményére 2022. december 4-én, vasárnap 17 órakor a Kölcsey Központba.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.