Hírek

15 okt
Kamarazenei esttel indul az Universitas hangversenysorozat
Selmeczi Gábor - hegedű, ifj. Major István - gordonka, valamint Báll Dávid - zongora hangversenye nyitja az Universitas-Debrecen hangversenysorozat...
10 okt
Orvosok a zenében
Ingyenes koncerttel folytatódik pénteken a százéves debreceni orvosképzés jubileumi eseménysorozata. Az „Orvosok a zenében” című hangversenyen a Debreceni Egyetem muzsikáló orvosai és hallgatói kórusa is fellép a Zeneművészeti Kar Liszt termében.
27 szep
Debreceni siker a nemzetközi énekversenyen
Harmadízben került megrendezésre Érsekújváron a Házy Erzsébet Nemzetközi Tehetségkutató Énekverseny 2018. szeptember 21-23. között.
25 szep
Ütőseink nemzetközi sikere Olaszországban
A Nemzetközi Ütős Szervezet 16. alkalommal rendezte meg Nemzetközi Ütőhangszeres Versenyét szeptember 17-23. között az olaszországi Montesilvanoban.
21 szep
Elhunyt Sziki Gusztáv
Életének 90. évében, 2018. szeptember 11-én elhunyt Sziki Gusztáv agrármérnök professzor, a jogelőd Debreceni Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar egykori dékánja, számos díj és kitüntetés birtokosa.
17 szep
Nemzeti köszöntő
Tradicionális magyar ételekkel, italokkal és néptánccal köszöntötték az őszi félévre érkezett külföldi hallgatókat pénteken a Debreceni Egyetemen.
14 szep
Bővülő hangversenykínálat
Új koncertsorozatot indít a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara: a Steinway Zongoraesték az intézmény világszínvonalú hangszerének adottságait bemutatva kínálnak különleges élményt. Ezzel együtt már 6 hangversenysorozattal várják a zeneszerető közönséget.
12 szep
Újra indul könnyűzenei kurzus a DE-n
Minikoncertet adtak a Kőbányai Zenei Stúdió tanárai a Zeneművészeti Karon a könnyűzenei kurzus felvételi határidejéhez közeledve. Az ismert zenészeket soraiban tudó oktatóműhely és a Debreceni Egyetem országosan egyedülálló kurzusára szeptember 18-áig lehet jelentkezni.
11 szep
Gratulálunk nemzeti felsőoktatási ösztöndíjas hallgatóinknak!
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelkedő tanulmányi és szakmai eredményének elismeréseként ösztöndíjat adományozott legkiválóbb hallgatóinknak.
06 szep
Egyetemi színdarab Zsámbékon
Nagy sikert aratott előadásával a DESzínház a Zsámbéki Színházi Bázison. Az Übü FC – A Döntő című darabot szeptember 1-én mutatták be a Debreceni Egyetem színjátszói a III. UbikEklektik Összművészeti Fesztiválon.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ