Hírek

Nyílt napok a DE Zeneművészeti Karán
2017. november 22-23-án a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara megnyitja kapuit a zeneművészet és a zenetanári pálya iránt érdeklődők előtt.
XIII. Országos Klarinétverseny Debrecenben
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara országos versenyt rendez a magyar zenei felsőfokú oktatási intézmények klarinét szakos hallgatói részére...

Videók

Egyetem téri látvány, levegőből
yoUDay 2017

Események

30 nov
Az elmúlt évek sikeres rendezvényei után a DE Zeneművészeti Kara hetedik alkalommal rendezi meg Országos Szaxofonos Találkozóját 2017. november 30 - december 3. között.
28 nov
Matuz István - fuvola és Mogyorósi Éva - zongora hangversenyével folytatódik az Universitas-Debrecen hangversenysorozat 2017. november 28-án, kedden 19 órakor a Debreceni Egyetem Aulájában.
23 nov
Szeretettel várjuk a Gulyás György Szakkollégium ifjú tehetségeinek hangversenyére 2017. november 23-án, csütörtökön 20.00 órától a Liszt terembe.
23 nov
Szeretettel várjuk az érdeklődőket népzenei, néprajzi előadássorozatunkra, melynek keretében végigkísérjük a múlt század emberének életmódját, értékrendjét, gondolkodásmódját, művészetét, lehetőséget kínálva annak integrálhatóságára a mai ember számára.