Hírek

Meghallgatás - rockzenészekkel
Már a felvételi meghallgatásukon együtt zenélhettek a legismertebb hazai könnyűzenészekkel azok a fiatalok, akik a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának országosan egyedülálló könnyűzenei kurzusára jelentkeztek. Az első szemeszter csaknem negyven érdeklődőt vonzott.
Felvételi konzultációs időpontok a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara felvételi konzultációt tart az érdeklődő fiatalok számára a 2018 őszén induló képzéseire.

Videók

Egyetem téri látvány, levegőből
yoUDay 2017

Események

13 feb
Mozart, Corelli és Dohnányi művei csendülnek fel az Universitas-Debrecen hangversenysorozat következő eseményén az Anima Musicae Kamarazenekar előadásában.
09 feb
Uzsalyné Pécsi Rita tart előadást a Gulyás György Szakkollégium szervezésében 2018. febuár 9-én, pénteken 9 órától a Liszt teremben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépés díjtalan.
29 jan
Szeretettel várjuk az érdeklődőket népzenei, néprajzi előadássorozatunkra, melynek keretében végigkísérjük a múlt század emberének életmódját, értékrendjét, gondolkodásmódját, művészetét, lehetőséget kínálva annak integrálhatóságára a mai ember számára.