Események

04 nov
Arno Bornkamp (Hollandia), Nobuya Sugawa (Japán) és Asya Fateyeva (Németország) világhírű szaxofonművészek adnak mesterkurzust három napon át a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.
17 okt
Banai Szilárd tart dob mesterkurzust a DE Zeneművészeti Kar Kamaratermében 2019. október 17-én, csütörtökön 16 órától.
10 okt
Kodály, Bartók és Dohnányi egy-egy műve csendül fel az Universitas-Debrecen hangversenysorozat következő eseményén a Debreceni Egyetem Aulájában.
29 szep
Különleges, közös koncerttel veszi kezdetét az Universitas-Debrecen és a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat 2019. szeptember 29-én, vasárnap 19 órakor a Liszt teremben.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ