Események

07 feb
Szeretettel várjuk a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat következő eseményére a Liszt terembe.
30 jan
Régi zenei esttel folytatódik a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat a Liszt teremben.
17 dec
A Debreceni Egyetem Közművelődési Titkárság Kulturális és Szervezési Iroda tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját évzáró karácsonyi hangversenyére 2018. december 17-én (hétfő), 18 órakor a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának Liszt termébe.
16 dec
Szeretettel várjuk a DEZK Könnyűzenei Képzési Központjának koncertjére 2018. december 16-án, vasárnap 19 órára a Liszt terembe.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ