Hírek

03 Mar
Arany 200
Kétszáz lufi, kétszáz idézet – rendhagyó módon kezdődött idén a Debreceni Egyetem gyakorlóiskolájának kéthetes programsorozata, mellyel egykori névadója, Arany János előtt tisztelegnek a diákok és tanáraik.
27 Feb
Családi kiállításon a radiológus művei
Az egyetem professor emeritusa és korábbi klinikaigazgatója, Péter Mózes egy igazán különleges tárlaton mutatta be alkotásait, hiszen ezúttal nem csak az ő, hanem a két unokája festményeit is megtekinthetik az érdeklődők.
13 Feb
A jubiláló forint az egyetemen
„Piroshasú, zöldhasú, bélás” – a 70 éves forint történetéből nyílt tárlat a Debreceni Egyetemen az intézmény és a Magyar Nemzeti Bank közös szervezésében. A felek a további együttműködésről is beszéltek a kiállítás megnyitóján.
13 Feb
Gratulálunk a karvezetés versenyen elért eredményhez
Bélteki Anetta 2. helyezést ért el, valamint a közreműködő Bartók Béla nőikar különdíját is megkapta.
13 Feb
Tuba workshop Dirk Hirthével
Dirk Hirthe németországi tubaművész tart workshopot a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Kamaratermében
10 Feb
Hangverseny régi ismerősökkel
Kamarazenei esttel folytatódott az Universitas Hangversenysorozat, ahol egy régi oktató és egy korábbi hallgató is újra a Liszt terem színpadára állt.
09 Feb
Beszélgetés a fellépő fiatal művészekkel
Beszélgetés a hazai és nemzetközi zenei életben való részvételről, család és hivatás összeegyeztetéséről, hangversenyezés – tanítás kérdéséről.
08 Feb
Jubilál a forint
A nemzeti fizetőeszköz kibocsátásának 70. évfordulója alkalmából rendez vándorkiállítást a Magyar Nemzeti Bank és a Debreceni Egyetem a Főépületben.
03 Feb
Duplán díjazott Nagyerdei Víztorony
Rangos mezőnyben az ötödik helyezés mellett a Magyar Turisztikai Ügynökség különdíját is megnyerte a Highlights of Hungary versenyen a Nagyerdei Víztorony. A népszerű programhelyszínt másfél éve varázsolta újjá a Debreceni Egyetem uniós forrásból.
30 Jan
Pólya Irén (Franciaország) zongora mesterkurzusa
Pólya Irén Franciaországban élő zongoraművész tart mesterkurzust a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán

v1.0-alpha95