Hírek

11 Apr
Gratulálunk a 40. Rézfúvós és Ütőhangszeres Találkozó és Verseny díjazottainak
Köszönjük az indulóknak, érdeklődőknek a személyes megjelenést!
07 Apr
Kihívások előtt a zenepedagógia
A zenetanítás eszközeit, az élményalapú módszereket és a koncert-pedagógiában rejlő lehetőségeket is áttekintették öt ország kutatói az egyetem Zeneművészeti Karán, a zenetanárképzés 50 éves évfordulója alkalmából tartott konferencián.
07 Apr
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Új projektek, ünnepi megemlékezés, jubileumi évfordulók, haltani konferencia, Natural Expo, TörDElő – márciusban is ott voltak az egyetem legfontosabb eseményein a Díszudvar magazin kamerái.
06 Apr
Határsáv
Történet a Debreceni Egyetem egykori zenekaráról, melynek tagjai látták a Berlini Fal leomlását, az 1989-es romániai eseményeket, a Szovjetunió, a Varsói Szerződés és a KGST felbomlását.
05 Apr
Külföldi művészek előtt bizonyíthatnak
Az ország minden pontjáról és külföldről is érkeznek fiatal zenészek a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karára a hétvégén. Április 8. és 10-e között 40. alkalommal adnak otthont a Rézfúvós és Ütőhangszeres Találkozónak és Versenynek.
05 Apr
Arany János emlékezete
A jubileumok jegyében rendezi meg 15. alkalommal április 10-12. között Debrecen a Költészeti Fesztivált, amelynek középpontjában idén Arany János születésének 200. évfordulója áll.
04 Apr
Zenepedagógiai konferencia Debrecenben
Tisztelettel és szeretettel hívjuk, vegyen részt a konferencián, amelynek központi témája a zenepedagógia múltja, jelene és jövője.
04 Apr
Rákosi börtönei Debrecenben
Valódi bitófa és eredeti tárgyakkal berendezett börtöncella idézi meg az ötvenes évek büntetés-végrehajtási intézeteit és az internálótáborok világát a Debreceni Egyetem jogi karán nyílt vándorkiállításon.

v1.0-alpha95