Hírek

04 May
Kürtöseink nemzetközi sikere
Gratulálunk és további sikereket kívánunk Bagoly Dávid I. évfolyamos, és Győri Fanni Kata IV. évfolyamos kürt szakos hallgatóinknak
03 May
„A Steinway Művésze” érkezik
Kaneko Miyuji Attila ad koncertet a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán, a Konzervatóriumi Esték idei utolsó alkalmán május 7-én, vasárnap. A japán-magyar zongoraművész húsz év után tér vissza Debrecenbe.
02 May
Nemzetközi siker Olaszországban
A Fiatal Zongoristák Versenyén Fazekas Barbara zongora szakos hallgató 2. helyezést ért el.
29 Apr
Gratulálunk
28 Apr
Arany Jánosról és koráról
„Nem mind Arany, ami fénylik” - Arany János és kora: a 19. századi Magyarország címmel rendeztek kétnapos konferenciát a Debreceni Egyetemen a költő születésének kétszázadik évfordulója alkalmából.
28 Apr
Agrárbál Hajdúnánáson
A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karával közösen rendezett Locsoló- és Koronabált Hajdúnánás önkormányzata a Művelődési Központ színháztermében.
27 Apr
Orosz világ az egyetemen
Orosz Központot hoztak létre a Debreceni Egyetemen. A Russzkij Mir Alapítvány közreműködésével kialakított intézmény célja az orosz kultúra népszerűsítése, valamint a nyelvoktatás támogatása.
22 Apr
Debreceni siker az OTDK-n
A Pécsi Tudományegyetemen megrendezett 33. OTDK Művészeti és Művészettudományi szekciójában Radócz Miklós III. helyezést ért el
18 Apr
„Zenés” Science Café
Ötven év debreceni zenetanárképzése címmel Duffek Mihály, a Zeneművészeti Kar dékánja tart előadást a Science Caféban. A Debreceni Egyetem ismeretterjesztő sorozatában az oktatók-kutatók kávéházi környezetben számolnak be eredményeikről.

v1.0-alpha95